Robin Norstrøm og Gjelleråsen er i poengnød, og tap i kveld gjør at de ikke har sakene i egne hender foran siste serierunde. Foto: Kent Henriksen

Gjelleråsen og Akerselva i nervepirrende nøkkelkamp i kveld

To kamper i eliteserien for menn i kveld, der Nor 92 får besøk av Slevik, og der Gjelleråsen og Akerselva skal ut i en nervepirrende nøkkelkamp.


Gjelleråsen-Akerselva
18.00 Lihallen

SE KAMPEN / LIVE

For et oppgjør vi kan bli vitne til i kveld. Gjelleråsen ligger sist på tabellen og dagens kamp er en av to livliner, for å sikre ny kontrakt. Sluttspilltoget har gått, men muligheten for å sikre seg ny kontakt, med riktige resultater i de gjenværende kampene. Med tre poeng i dag og minst to måls seier, kan mye være gjort for hjemmelaget, og med tre poeng for gjestene er kontrakten sikret og drømmen om sluttspill lever videre, men Akerselva har ikke vunnet en kamp i ordinær tid siden de slo nettopp Gjelleråsen med 9-8 i starten av november. To lag som er i laber form, og der mye står på spill, her blir det garantert dramatikk. 

Coolbet odds: Gjelleråsen 2.05 uavgjort 5.30 Akerselva 2.50

Nor 92-Slevik
19.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE

Nor 92 er klare for sluttspill, men det er ikke fallet for gjestene Slevik. De trenger poeng for å sikre seg en plass i sluttspillet. Da er det kanskje godt at hjemmelaget har havnet litt midt i mellom, for Slevik tapte for de på hjemmebane. Det blir nok uansett en spennende kamp mellom tabellnaboene, i det som er et ganske åpent oppgjør. 

Coolbet odds: Nor 92 1.70 uavgjort 7.00 Slevik 2.90