Tunet vant åpningskampen på vestlandet

Det ble seier for Tunet i dagens oppgjør mot Stavanger, men det ble langt jevnere enn sist sesong.

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter to minutter, da Linn Köppä fant nettmaskene. Tunet utlignet halvveis i perioden, og i løpet av fire minutter var kampen snudd, etter scoringer fra Sofie Kristiansen, Eva Skaslien og Emilie Sundnes.

I midt perioden scoret Josefine Bjercke og Marie Wolf for gjestene, før hjemmelagets Amalie Søiland kunne redusere. Så fant Amalie Tysland nettmaskene og så til at Tunet kunne gå til andre pause med 6-2 ledelse.

Den tredje perioden ble målløs, og med kunne Tunet notere sine tre første poeng på kontoen denne sesongen. For Stavanger ble det en god opplevelse i Storhaughallen, og det er tydelig at vestlendingene har trent godt i sommer. KAMPFAKTA