Stavanger kunne juble for tre poeng og tredjeplass på tabellen. Foto: Borge Andreassen

Stavanger opp på tredjeplass på tabellen

Stavanger har åpnet sesongen sterkt og tok sesongens andre seier da de slo Østensjø på bortebane i ettermiddag.

Østensjø fikk besøk av Stavanger i ettermiddag, og det ble tøft for Oslo-laget. Gjestene ledet etter den første perioden, etter en scoring av Amalie Søiland.

I midtperioden økte Rebecka Åblad og Cecilia Lundin til 3-0 ledelse for vestlendingene, før Østensjøs Emilie Broch Eliassen kunne redusere tre minutter før pause.

Den tredje perioden var halvveis da svenske stjernen Åblad nok en gang scoret, og selv om Maren Jacobsen Raaness reduserte et par minutter etter var seieren aldri truet. Med seieren klatret Stavanger opp på tredjeplass på tabellen. KAMPFAKTA