Ny hovedtrener i Nor 92

IMG 5981
(Foto: Nor 92)

Nor 92 ruster for en retur til eliteserien etter nok en sesong i 1.divisjon. I dag presentere klubben sitt nye trenerteam som skal ta klubben tilbake til det fine selskap.

Klubb-legenden Manne Strandberg blir ny hovedtrener i Nor 92 og skal sammen med spillende assistent-trener Jørgen Becher lede klubben tilbake til eliteserien. Strandberg var med i trenerteamet forrige sesong med Mikael Sjöqvist men får nå hovedansvaret for klubbens 1.divisjonslag som endte på 2.plass denne sesongen.
– Med et så ungt mannskap har vi fortsatt et godt stykke arbeid å gjøre før vi kan si at vi er klare for eliteserien. Noe jeg er sikker på at vi kommer å klare og er toppmotivert til å bidra til. Når vi tar steget opp i eliteserien vil jeg at vi skal være klare for det som lag og ikke bare rykke rett ned igjen sesongen etter. Derfor er lagets- og spillernes utvikling det mest viktige. Her må vi bygge sten for sten å tenke langsiktig, sier Strandberg i en pressemelding. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.