Sveiva ødela Greåkers gulldrøm

IMG 6987
Sveiva ødela Greåkers gulldrøm og sikret seg fjerdeplassen i siste seriekamp.


Vi er i Rommen hallen og skal overvære Sveiva´s møte mot Greåker. Med så mye som kan forandres i begge ender av tabellen blir det en utrolig morsom og spennende avslutning når alle kamper spilles samtidig. 


Det er fullt trøkk fra start og det blir et tidlig overtall til Sveiva. Men de roter for mye i oppspillet og er for hissige på avslutninger, det blir istedet overgang til Greåker og Lars Erik Torp får på et merkelig vis ballen forbi Joakim Parmqvist og gjestene i ledelse 1-0. Overtallet er over uten sjanser til Sveiva, og litt senere er det Greåker som skal spille overtall etter at en Sveivaspiller urutinert pådrar seg 2+10 minutter for usportslig opptreden, for å sparke vekk motstanders kølle. Kenneth Skistad omsetter med et frekt skudd i keeper og i mål fra død vinkel, 2-0 Greåker. Greåker er hissige på mål nå, Torp annulleres for høy kølle og Jonas Bøckman får en tidlig pause for slag på keeper. Nå fungerer overtallrekka til Sveiva og reduseringen kommer av Christoffer Bakke med minuttet igjen, 1-2 som blir pauseresultatet.


Sveiva kommer ut av garderoben og setter igang i et høyt tempo, presser Greåker over hele banen og det blir fort småampert her. Sveiva får tidlig en utlikning av Sindre Bjerknes, 2-2. Hjemmelaget opprettholder fart og trykk og det ender med et nytt overtall. Ballen går fort imellom spillerne og til slutt er det Bakke som kan løfte armene og feire, Sveiva har snudd kampen og tar ledelsen 3-2. Hjemmelaget slapper ikke av og Greåker kommer ikke til store sjanser. men de setter igang en sluttspurt med minuttet igjen men resultatet står seg, og det er pause. 20 minutter igjen og det er en intens spenning ettersom ingen vil fortelle resultatet fra Høyenhallen der Slevik er på besøk.

IMG 6862

Og vi er igang med siste periode, nå er det Greåker som kommer hardt ut og jakter redusering. Sveiva prøver å dra tempoet ned når de har ballen men det er en hissig gjeng i hvitt som presser på. Sveivas Ketil Hammerstad er litt heldig og får ballen under Bøckmann Olsen og Sveiva øker til 4-2. Nå skrur gjestene opp tempoet enda mer og Sveiva blir presset bakover. 45.22 Greåker får overtall, presset blir til slutt for stort for et hardt presset hjemmelag og Martin Kvisvik fra distanse banker inn reduseringen, 4-3 og det er lenge igjen. Gjestene kjører knallhardt og Sveiva må slå unna. De får muligheten til å punktere kampen men gjestenes målmann gjør et par gode redninger. Det samme blir det på andre siden, Parmqvist har noen strålende feberredninger de siste minuttene og Sveiva kan til slutt feire seieren. 

Andreas Skriden sier etter feiringen og bestemannspremier at det fremdeles er bra puls og at det var helt sykt å endelig kunne ta skalpen på Greåker. Vi ønsker lagene lykke til i sluttspillet der Greåker møter Gjelleråsen og Sveiva møter Akerselva.

LES OGSÅ: Drama i sluttrunden


Sveiva – Greåker 4-3 (1-2,2-0,1-1)

Rommenhallen, 170 tilskuere

Mål Sveiva: Kristoffer Bakke 2, Sindre Bjerknes, Kjetil Hammerstad.

Mål Greåker: Lars Erik Torp, Kenneth Skistad, Martin Isnes Kvisvik.

Utv.: Sveiva 2x2 min., 1x10 min., Greåker 2x2 min.

Skudd: 28-28

Dommere: Kristoffersen/Olsen(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.