SSL-spiller døde på trening

IMG 7901
Innebandy-Sverige er i sorg. SSL-spilleren Mikael Harrysson (nummer 55), fikk hjertestopp på trening lørdag og på tross av umiddelbar hjelp og forsøk på livredning klarte man ikke å redde hans liv. 


Pixbo-senteren Mikael Harrysson er død. Det bekrefter hans klubb i en pressemelding søndag. Det var i går under trening 25-åringen fikk hjertestopp på trening. På tross av iherdige forsøk på å få i gang hjertet klarte man ikke å redde hans liv.
– Herrelaget og klubbens ledelse er i dyp sjokk over det som har inntruffet. Våre tanker går i denne vanskelige stund til familien og alle Mikaels nære og kjære. Sorgen er enormt stor etter en fantastisk spiller og person, skriver klubben videre i pressemeldingen.

Harrysson avslørte tidligere i sesongen at han hadde en medfødt hjertefeil som ble oppdaget i tenårene og hadde derfor pacemaker. I høst ble SSL-spilleren lagt inn på sykehus for å bytte ut denne, og gikk derfor glipp av store deler av sesongen skriver Aftonbladet.

Harrysson var i en periode i 2012/13-sesongen lagkamerat med Ketil Kronberg i Dalen og scoret et av klubbens mål i SM-finalen i 2013 mot Falun. Han vendte deretter hjem til Göteborg og spill i allsvenskan før SSL-klubben Pixbo signerte han sommeren 2015. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.