– Begynner å ta form

7O8A5944
Landslaget for kvinner har samling i Rommenhallen, en viktig samling foran VM i desember. Landslagssjef Vidar Bjerkelund begynner å se konturene av sin VM-tropp. 


Landslaget for kvinner er samlet i Rommenhallen denne helgen og godt i gang med forberedelsene til VM i Slovakia. Det er mye nytt å lære for spillerne forteller landslagssjefen.
– Vi bruker helgens samling til å få litt struktur på det vi skal gjøre fremover. Denne samlingen går ut på å så en del ting som vi så skal trene på i november, sier landslagssjef Vidar Bjerkelund til Assisten. 


VM-troppen har han begynt å se konturene av. 

– Det begynner å ta form. Noen har fått klare tilbakemeldinger på at de skal være med til VM og andre må vise seg frem i seriepremieren og i de første serierundene, så blir det nytt uttak i midten av oktober til samlingen i november. Vi kommer å ha et tilnærmet VM-lag til seksnasjoners.

7O8A6152
Landslagssjef Vidar Bjerkelund begynner å se konturene av VM-troppen.


Landslagssjefen begynner bli varm i trøyen og ser fram til VM i desember.
– Det er kjempespennende. Vi hadde en læringskurve i Madrid som gikk rett opp. Jeg lærte masse, både på forberedelsesiden og hva det vil si å spille internasjonalt. Jeg hadde vært ute med Tunet i Europacup tidligere men det vi lærte av kampen mot Sverige ga meg stor læring. Vi skal bli enda bedre i forberedelsene inn mot hvert enkelt match og vi må være tydeligere som ledere, sånn at vi gir spillerne en bedre plattform. Nå har jeg fått inn landslagstrener Magnus Skulstad som er bra på å legge tilrette og holder i de tingene. Så har han en keeperbakgrunn, en posisjon der vi kanskje har størst konkurranse i troppen, så der har jeg en til fot å stå på nå.

Norge har en stor oppgave foran seg i Slovakia. I gruppespillet venter Finland, Tsjekkia og Latvia.
– Per dags dato ser det tøft ut. Vi har kommet i en sterk gruppe, der mye kan være avgjort tidlig. Veien etter gruppespillet blir også tøff.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.