Målfest da Gjelleråsen slo Greåker

IMG 8040
Gjelleråsen slo Greåker i en målfest i Nittedal på lørdagskvelden og utlignet til 1-1 i kamper i kvartfinaleserien. 


Kvartfinale to mellom Gjelleråsen og Greåker står på programmet idag. Gjelleråsen startet best sist men de holdt ikke kampen ut. Vil de klare det idag eller blir Greåker for sterke.


Ingen gnistrende start på kampen men allikevel bra tempo. Greåker har første mulighet men det er Gjelleråsen ved Tommy Midtsveen som åpner målprotokollen, 1-0. Nå går det fort her en liten stund, 2-0 av Bjørn Lundgren halvminuttet senere, så snur vi. Greåker svarer rett fra duell 2-1 på en lompe av Martin Lilleby som nok er ment som pasning. 6.48 er det likt igjen, litt kalabalik foran Gjelleråsens mål før Jonas Bøckman dukker opp og pisker inn ballen 2-2. Det hardner til nå og det er en solid trøkk i taklingene. Gjelleråsen har et overtall men får ingenting ut av dette. Det er jevnt spill og ingen har særlig bra sjanser. Men mot slutten er det gjestenes Jonas Klefbeck som styrer inn et knallhardt skudd og dermed har greåker snudd kampen. Perioden ender med 2-3, men her er ingenting avgjort.

Igjen er det Gjelleråsen som starter best. Tidlig scoring når Midtsveen kan stå og ta imot ballen foran gjestenes mål, kjapp vending og det er 3-3. Gjelleråsen får også tidlig overtall og nå spiller de bra, Olav Falkeid skyter hjemmelaget tilbake i ledelsen 4-3. Det er hardt og tett spill nå, plutselig er det Torp som har blitt stående nede hos Falkeid og får ballen, gjør ingen feil 4-4. Nå blir det ordentlig grinete her en stund, dommerne må imellom og roe ned gemyttene. Torp snapper en indianer og er tryggheten sjøl, tilbake i ledelsen med gjestene 4-5. Gjelleråsen har så langt ifra tenkt å gi seg, skudd av Bjerknes blokkes men ballen lander hos Eivind Brandeggen som klinker inn 5-5. Det går mot pause men lagene rekker en scoring til hver seg, Olav Falkeid avslutter perioden med et perfekt skudd i lengste vinkel og det er 6-6.

Siste periode, nå er det rollebytte igjen. Greåker´s Skistad fyrer av etter 19 sekunder og ny ledelse til Greåker. Han er ikke fornøyd enda og på pasning fra Torp fiker han til på direkte volley og det er 6-8. Gjelleråsen vil ikke gi seg og svarer raskt, Falkeid gir oss reprise på forrige mål, 7-8. Tavla viser 45 minutter når Greåker får overtall, spiller raskt med høyt trykk og Martin Kvisvik banker inn 7-9. Men igjen får de svar av Gjelleråsen, Brandeggen fra kant 8-9, skal det aldri slutte dette målkalaset. Men lagene har mer å gi. Samtidig kan man lure på hvor forsvar og keepere er idag. Gjelleråsen kontrer og det ender med straffe, som igjen ender med mål, Falkeid er trygg, 9-9. Vi passerer snart 51 minutter men før det scorer Klefbeck, ni sekunder etter Falkeid, tilbake i ledelse med gjestene 9-10. Nå går det litt tid før neste mål og bra er det ( så får jeg ristet ut skrivekrampa). Det gjenstår seks minutter når Anders Mellum utlikner 10-10. Nå blir det nervøst, lagene vil ikke slippe til motstanderne og holder på ballen og prøver bare når de føler seg trygge. Så kommer Gjelleråsen i angrep, ballen ut til Joakim Løvholm som banker inn seiersmålet 11-10 med 26 sekunder igjen og Gjelleråsen utlikner i kamper til 1-1. 177 tilskuere i tallet fikk ihvertfall mye for pengene i kveld.

Gjelleråsen - Greåker 11-10 (2-3,4-3,5-4)

Lihallen, 177 tilskuere

Mål Gjelleråsen: Olav Falkeid 4, Tommy Midtsveen 2, Eivind Brandeggen 2, Bjørn Lundgren, Anders Mellum, Joakim Løvholm.

Mål Greåker: Jonas Bøckmann 2, Jonas Klefbeck 2, Lars Erik Torp 2, Kenneth Skistad 2, Martin Lilleby, Martin Isnes Kvisvik.

Utv.: Gjelleråsen 1x2 min., Greåker 2x2 min.

Skudd: 30-31

Dommere: Sørensen/Eliassen

1-1 i kamper. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.