NM: Før kampen onsdag

IMG 2264
NM-sluttspillet for menn starter nå og samtlige kvartfinaleserier drar i gang i kveld. 


19.00 Slevik-Haugerud LIVE

19.00 Sveiva-Akerselva
19.00 Tunet-Sandnes
19.30 Greåker-Gjelleråsen


Slevik-Haugerud
19.00 Gressvikhallen

Slik gikk det i sluttspillet ifjor: Slevik gikk hele veien og vant NM-finalen, for Haugerud er det første gangen man er kvalifisert for sluttspill.

Form Slevik: Langt fra i toppform og tapte to av tre på slutten. Vunnet tre av de siste fem kampene.
Form Haugerud: Stoppet en lang tapsrekke når de vant i siste serierunde. Vunnet en av de siste fem kampene.

Det er vel ingen som ikke tror at Slevik skal vinne denne kvartfinaleserien i tre strake oppgjør. Slevik vant begge oppgjørene i serien (10-1 og 8-5) mot nykommerne og får tåle å være storfavoritter. Gjestene kommer til kamp med seier etter en lang tapsrekke og kan spille med lave skuldre i sitt første sluttspill noensinne.

Betsson odds: Slevik 1.02 uavgjort 14.50 Haugerud 11.00
NordicBet odds: Slevik 1.02 uavgjort 14.50 Haugerud 11.00


Sveiva-Akerselva
19.00 Rommenhallen

Slik gikk det i sluttspillet ifjor: Sveiva røk i kvartfinale og Akerselva røk i semifinalene forrige sesong. 

Form Sveiva: Fant formen rett før man gikk inn i sluttspillet og er sammen med sin motstander et av de formsterkeste laget foran sluttspillet. Vunnet fire av de siste fem kampene. 
Form Akerselva: Er i best form av samtlige lag i sluttspillet og radet opp seiere på vei inn i sluttspillet. Vunnet fem av de siste fem kampene.

Potensielt den beste kvartfinaleserien og her er det gode muligheter for at det går til fem kamper. Det ble to jevne oppgjør i serien (8-7 og 5-4) og det var Sveiva som stakk av med seieren i begge, nå ønsker Akerselva revansje og har vært det klart formsterkeste laget i serien etter jul. Sveiva har også funnet formen i det siste og det er duket for spennende oppgjør fremover. 

Betsson odds: Sveiva 1.85 uavgjort 5.60 Akerselva 2.40
NordicBet odds: Sveiva 1.85 uavgjort 5.60 Akerselva 2.40


Tunet-Sandnes
19.00 Høyenhallen

Slik gikk det i sluttspillet ifjor: Tunet røk i semifinale og for Sandnes er det første gang man kvalifisert seg for sluttspill.

Form Tunet: Gikk på en smell mot Akerselva men kommer til sluttspillet med seiere på rekke og rad. Vunnet fire av de siste fem kampene.
Form Sandnes: Det ble blandede resultater inn mot sluttspillet for Sandnes og tap i den siste kampen mot Harstad. Vunnet to av de siste fem kampene.

Tunet er storfavoritter når de møter forrige sesongs nykommer Sandnes i rogalendingenes første sluttspill noensinne. Tunet vant begge oppgjør i serien (5-3 og 9-6) mot Sandnes men det var overraskende jevnt. Manglerudgutta har litt mer sluttspillrutine og det kommer bli tøft for Sandnes som må fly inn til Oslo midt i uken. 

Betsson odds: Tunet 1.05 uavgjort 12.00 Sandnes 9.85
NordicBet odds: Tunet 1.05 uavgjort 12.00 Sandnes 9.85


Greåker-Gjelleråsen
19.30 Tindlundhallen


Slik gikk det i sluttspillet ifjor: Greåker tapte NM-finalen og Gjelleråsen røk i kvartfinalen forrige sesong.

Form Greåker: Så egentlig ut å ha funnet formen før det ble poengtap i de to siste kampene i serien. Vunnet fire av de siste fem kampene.
Form Gjelleråsen: Slo av kraftig på farten når sluttspillplassen var sikret og går inn i sluttspillet med tre strake tap. Vunnet to av de siste fem kampene.

Greåker fikk se gullet smitte mellom fingrene og havne hos rivalene Slevik isteden. Nå er de revansjelystne og ønsker å ta seg til sin tredje finalene på rappen. De valte å møte Gjelleråsen fremfor en tur til Rogaland og møter et lag de slo i begge oppgjør i serien (7-0 og 6-4). Det blir nok langt fra noen enkel oppgave og det kan fort bli både fire og fem kamper i dette oppgjøret om ikke Greåker finner tilbake formen raskt. 

Betsson odds: Greåker 1.12 uavgjort 8.95 Gjelleråsen 7.50
NordicBet odds: Greåker 1.12 uavgjort 8.95 Gjelleråsen 7.50(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.