Før kampen lørdag

illustrasjon2174
22. og siste serierunde står for tur i eliteserien for menn. Her er alt du trenger å vite foran den spennende avslutningen. 


14.00 Akerselva-Gjelleråsen

14.00 Grei-Fredrikstad

14.00 Harstad-Sandnes LIVE

14.00 Sarpsborg-Haugerud
14.00 Sveiva-Greåker
14.00 Tunet-Slevik LIVE

16.00 Sagene-Sveiva (D)
17.00 Grei-Bygdø/Monolitten (D)


Akerselva-Gjelleråsen
14.00 Kringsjåhallen

Akerselva trenger tre poeng for å ha sjanse å ta tredjeplassen, men trenger også full pott fra Slevik og Greåker for å få sjansen å ta medalje. Gjelleråsen som ligger på plassen bak Akerselva har allerede sikret seg en plass i sluttspillet og er allerede klare som nummer seks i seriespillet.

Betsson odds: Akerselva 1.24 uavgjort 7.95 Gjelleråsen 4.65
NordicBet odds: Akerselva 1.25 uavgjort 8.00 Gjelleråsen 4.70


Grei-Fredrikstad 

14.00 Apalløkkahallen

Mye står på spill for begge lag. Grei trenger full pott og hjelp for å ta seg til sluttspill, Fredrikstad må ha tre poeng for å være sikre kvalifiseringsplassen de for tiden innehar. Grei får tåle å være favoritter i lørdagens oppgjør mot et meget formsvakt Fredrikstad. Gjestene kan klare seg med tap under forutsetning at det ikke rinner på, Grei på sin side trenger å forbedre sin målforskjell betraktelig for å kunne stille sterkere i jakten på sluttspill. Det er duket for en nervepirrende kamp i Apalløkka.

Betsson odds: Grei 1.54 uavgjort 6.70 Fredrikstad 2.85

NordicBet odds: Grei 1.55 uavgjort 6.75 Fredrikstad 2.85

Harstad-Sandnes
14.00 Harstadhallen

Harstad plukket med seg fire poeng fra Østfold sist helg og har gode muligheter å unngå direkte nedrykk. Gjestene tok tre poeng i sin siste kamp og ligger for tiden godt an til å ta seg til et historisk sluttspill allerede i sin andre sesong i eliteserien. Harstad er formsterke og et vrient lag å slå på parketten på hjemmebane og Sandnes kommer garantert å få tøff motstand. Harstad kan tåle et tap og allikevel klatre en plassering, hvis Fredrikstad taper med minst fem mål. Per dags dato står Harstad med 13 poeng og -72 samtidig som Fredrikstad har 13 poeng og -68. For Sandnes bør et poeng holde til sluttspillplass, to poeng sikrer sluttspillplassen, men hvis to av tre av lagene bak de på tabellen taper har de også råd med tap i Harstad.

Betsson odds: Harstad 1.84 uavgjort 5.80 Sandnes 2.34

NordicBet odds: Harstad 1.85 uavgjort 5.85 Sandnes 2.35

Sarpsborg-Haugerud

14.00 Skjeberghallen

Sarpsborg ligger poeng bak Haugerud på tabellen og for et av lagene vil sluttspilldrømmen knuses i Skjeberghallen. Haugerud har ligget godt an til sluttspill stort sett hele sesongen mens Sarpsborg har balansert på streken under store deler av sesongen. Det er duket for et ekstremt spennende oppgjør der vinneren er garantert en plass i sluttspillet. Haugeruds form tilsier at det er Sarpsborg som kommer å stikke av med plassen i sluttspillet, men her er neppe siste ord sagt før sluttsignalet går i Skjeberghallen. 

Betsson odds: Sarpsborg 1.51 uavgjort 6.35 Haugerud 3.05

NordicBet odds: Sarpsborg 1.52 uavgjort 6.40 Haugerud 3.10

Sveiva-Greåker
14.00 Rommenhallen

Sveiva jakter på tredjeplassen og Greåker jakter på gull når de siste 60 minuttene av seriespillet skal spilles. Sveiva tar bronse hvis de slår Greåker samtidig som Slevik slår Tunet under ordinær tid, eller etter forlengning. Hvis Tunet vinner betyr tre poeng for Sveiva at det blir fjerdeplass og hjemmefordel ved seier. Ved tap eller uavgjort risikerer Sveiva å havne på femteplass. For Greåker gjelder det å få flere poeng enn Slevik for å kunne vinne gull, og de håper nok på en håndsrekning fra rivalen Tunet. Det kommer garantert å bli en neglebitende forestilling for begge lags supportere. 

Betsson odds: Sveiva 2.36 uavgjort 5.70 Greåker 1.84

NordicBet odds: Sveiva 2.37 uavgjort 5.75 Greåker 1.85

Tunet-Slevik
14.00 Gressvikhallen

Tunet jakter på medalje og hjemmefordel i sluttspill og gjestene vil ha full pott for å sikre seg seriegull og en plass i europacupen neste sesong. Tunet trenger minst to poeng for å være sikre på medalje, men kan klare seg med alt fra et poeng til null poeng hvis de andre resultatene går riktig vei. Det samme gjelder for Slevik som trenger like mange poeng som Greåker for å sikre seg gullet. Dette er skikkelig bra oppgjør der begge lag gjerne ødelegger for sine motstandere og det kommer garantert å bli en artig kamp å følge i Høyenhallen. 

Betsson odds: Tunet 2.60 uavgjort 5.70 Slevik 1.71  

NordicBet odds: Tunet 2.60 uavgjort 5.75 Slevik 1.72

*Da det er mange ulike utfall under lørdagens runde vil NBF ikke dele ut medaljer og pokaler til de lag som vinner under lørdagen. Det vil isteden bli gjort under lagenes første hjemmekamp i sluttspillet.

Eliteserien kvinner:

Sagene-Sveiva

16.00 Bjølsenhallen

Sagene og Sveiva mistet den siste sjansen til holde liv i gulldrømmen i forrige serierunde og nå er fokus på andreplassen. Lagene er likt på poeng og Sveiva har fire måls bedre målforskjell. Det er duket for en spennende avslutning for begge lag og dette oppgjøret blir fort en thriller.

Grei-Bygdø/Monolitten
17.00 Apalløkkahallen

Grei har ingen muligheter å bevege seg på tabellen og blir nummer fire i årets seriespill. Gjestene tapte i midtuken og blir sist på tabellen hvis de ikke klarer å samle sammen tre poeng mot Grei og Sagene i de to siste kampene, noe som kan bli en vanskelig oppgave.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.