Storäng vender hjem

IMG 1085
Martin Storäng er ferdig med norsk eliteserie etter bare to kamper for Slevik, og vender tilbake til Sverige der det blir spill i 1.divisjon med moderklubben Alunda.


Martin Storäng som tok bronse i juniormesterskapet så sent som i vår med Sirius, og som senere under våren ble tilbudt en plass i klubbens SSL-tropp kom til Slevik i sommer sammen med lagkamerat Christoffer Gustavsson. Dessverre har det vært vanskelig å finne jobb i Norge, og nå velger unggutten å vende hjem til Sverige, der det blir spill i moderklubben Alunda. 


Det ble bare to kamper i norske eliteserie, men 19-åringen scoret i begge kampene. Etter rask saksbehandling med IFF og forhandlinger mellom klubbene er han allerede spilleklar for sin nye klubb som spiller kamp førstekommende fredag.

Storäng har skrevet på for 1+1 år med Alunda, som ligger rett utenfor Uppsala og som spiller i 1.divisjon.
– Det er et drømmescenario for en sportsjef at en våre talenter sender SMS og sier at han vil komme hjem igjen. Det er kjempeartig å få hjem Martin som er en skikkelig god gutt å ha i garderoben og som dessuten er en fantastisk spiller. Det er kjempetrist at det ikke fungerte i Norge, men vi tar imot han med åpne armer, sier sportsjef Jörgen Lindström till Alundas hjemmeside.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.