Slo nykommerne

7O8A0811
Akerselva slo Bækkelaget og påførte nykommerne sesongens fjerde tap. I Sandnes ble det storseier for Slevik.


Har følelsen av at årets nykomling Bækkelaget vil få et ublidt møte med Akerselva i Kringsjåhallen idag. Så langt uten poeng, og tror ikke at det blir noen idag heller. Akerselva må bli storfavoritter idag.

Frisk åpning av Bækkelaget som tidlig kommer til noen halvsjanser. Så får Akerselva overtall og rett før kampuret bikker fem minutter omsettes det av Tobias Lindberg til 1-0. Dette setter fart i Akerselva som i de neste tre minuttene setter inn to mål til, 3-0. Det roer seg litt før Akerselva igjen setter på turboen og presser knallhardt. det tar litt tid men i det 14. minuttet øker Magnus Andersson til 4-0. Bækkelaget kommer sakte skikkelig i gang nå og endelig får de til et ordentlig angrep. Ballen ender hos, ikke uventet, Sondre Bakkejord og det er 4-1. Det blir periodens siste mål og nytt håp ble vel tent hos de gule og blå.

Bækkelaget starter bra i den andre perioden, har igjen muligheter. Så kontrer hjemmelaget og det er 5-1 etter 14 minutter. Minuttet senere setter Nicolai Omdahl 6-1. Spillet bølger videre og etter 18 minutter kan Bækkelaget få til en redusering i overtall men klarer ikke å få satt opp spillet sitt. Akerselva med fullt mannskap igjen går rett i angrep og presser på til 7-1 kommer, Anders Andersson fra avstand. Bækkelaget får en ny sjans i overtall med litt mer enn to minutter gjenstående, men heller ikke denne gangen klarer de å skape noe særlig og vi går til pause.

Siste periode startet lovende men det varte ikke lenge. Det ble et langt gjesp hvor feilpasningene florerte og noe som nærmet seg kaos. Det ender med periodesifrene 2-1 til hjemmelaget som da vinner 9-2 og tre nye poeng. Bækkelaget nærmer seg et kritisk punkt og har mye å jobbe med.

Sjanseløse tross drømmestart
Sandnes fikk en drømmestart da Tim Mikkelsen satte inn kampens første mål. Men så var det Slevik for alle pengene. Østfoldingene som hentet inn Anders Ottersten i Vegard Tvetes skadefravær vant 11-4 og klatret opp i serieledelse på bedre målforskjell enn Greåker.

KAMPFAKTA Akerselva-Bækkelaget
KAMPFAKTA Sandnes-Slevik
(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.