Ellevill målfest

7O8A0610
Det ble en ellevill målfest da Haugerud og Tunet møttes til kamp i ettermiddag. Det ble seier for Tunet som dermed klatret opp på andreplass på tabellen.  


Hjemmelaget Haugerud får det hardt i dag når Tunet kommer til kamp. I fjor ble det to solide tap for Haugerud, kan de klare å «skrelle» mot gjestene.

Det blir en forsiktig start på kampen. Det tenner til og Haugerud får et tidlig overtall. Det blir mye rart foran Mathias Soini, men ikke mål. Det blir istedet Tunet som kommer i kontra og Ole Mossin Olesen skyter gjestene i ledelsen 0-1. Haugerud fortsetter å presse til Thomas Ihle holder og holder før han setter 1-1. Så skjer det mye, begge lag scorer ett mål til før halve perioden er forbi. Så smeller det, Axel Wallin og Stefan Strømberg barker ihop foran Haugeruds mål og Strømberg får fem minutter og Wallin to på botbenken. I spill fire mot fire er det mest rot, det blir ikke bra før Tunet er fulltallige igjen og kan sette fullt trøkk på Haugerud. Det må komme, og med tre minutter igjen er det Ole Mossin Olesen som setter inn det som blir pauseresultatet til 2-3.

Tunet starter presset fra første touch, og det drøyer ikke lenge før Axel Wallin øker til 2-4. Nå starter Haugerud opphentingen og etter åtte minutter er de i fatt, og jammen har de snudd kampen også, Henrik Stenerød med den siste til 5-4. Stefan Strømberg setter inn 6-4 minuttet senere og Tunet tar timeout. Den treffer Trond Ringwall med, for i løpet av tre minutter er Tunet igjen i ledelsen 6-7. Det har vært høyt tempo og en tøff kamp så langt. Etter snaue 17 minutter får Haugerud muligheten i overtall men Tunet holder de enkelt unna. Med 38 sekunder igjen setter Ole Martin Skau Jansson inn periodens siste mål og Tunet går i garderoben med 6-8.

Kan Haugerud komme tilbake en gang til? Det ser bra ut når Mathias Folgerø etter bare 50 sekunder reduserer til 7-8. Men Tunet tar tilbake initiativet og kort tid etter er de to mål foran igjen, 7-9. Lagene følger hverandre og etter 54 minutter setter Magnus Sivertsen inn 8-10 og det er nytt håp i hallen. Tunet vil det annerledes og når 8-11 settes inn av Ole Martin Skau Jansson, forøvrig hans sjette mål og syvende poeng for kvelden, som også er det siste kan Manglerud laget ta med seg alle poengene hjem til andre siden av Brynstunnelen.

KAMPFAKTA Haugerud-Tunet(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.