Fredrikstad knuste Grei

7O8A0249
Det er fullstendig krise i Grei etter et nytt stortap. I dag var det Fredrikstad som banket Oslo-klubben.


Grei møter Fredrikstad idag og nå må sankingen av poeng starte for hjemmelaget. Fjorårets serie ble det borteseire for begge lag og likt på tabellen. Vil Grei klare å løfte seg etter årets tøffe start.


Kampen er i gang og allerede etter 22 sekunder er Fredrikstad i ledelsen, Stian Setteberg setter 0-1. Skal ikke marerittet ta slutt for Grei? Gjestene presser og 0-2 kommer etter minuttet etter, Filip Halvorsrød sist på ballen nå. Fredrikstad holder presset, men nå ser det ut til at Grei har kommet over sjokket og når Stian Teksdal overraskende fyrer av fra kant er det 1-2, uret viser 13 minutter. Fredrikstad svarer umiddelbart, 1-3 Jørgen Sjolte og nå kommer gjestene hardt mot slutten. De er over Greispillerne og lar de ikke komme igang med eget spill. Det ender i flere mål, de to siste med fire sekunders mellomrom og med 1-6 på tavla kan kampen allerede være avgjort etter den første perioden. Midtperioden vil nok gi svar.

Det virker som at Grei har fått høre det i pausen. Mye bedre nå og rett i angrep som resulterer i straffe etter bare minuttet. Det blir ingenting av den, men i det påfølgende overtallet bruker de to sekunder på å redusere, 2-6 av Kjetil Bratland. Grei spiller bra nå men en liten glipp i forsvar straffes hardt og kontant, Stian Nilsen alene foran mål, er likt 2-7. Grei løfter seg igjen og kjører hardt for reduseringer, men er ikke veldig farlige i avslutningene. Tre minutter av perioden og hjemmelaget får overtall. Det får de ingenting ut av og det ender med 1-1 i midtperioden. Ingen svar enda men det er en periode igjen.

Siste periode og marerittet vekkes igjen 2-8 allerede etter 23 sekunder. Fredrikstad får overtall men nå er Grei gode og holder unna alle forsøk gjestene kommer med. En halv periode gjenstår og Fredrikstad setter igang en tidlig sluttspurt og målene kommer med Markus Madsen som finner nettmaskene bak Jonas Gjesvold to ganger med kort mellomrom, da er det 2-11. Fredrikstad er ikke fornøyde med det og fortsetter å trykke for flere mål. Grei kommer også etterhvert men de klarer heller ikke å få mål. Det ender med nok et stortap for Grei med 2-12. Det er en gjeng med fornøyde Østfoldinger som takker for kampen.


KAMPFAKTA Grei-Fredrikstad(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.