Vant jevnt oppgjør

IMG 4845
Det ble en tett og spennende kamp i bunn mellom Sarpsborg og Gjelleråsen i formiddag.


Gjelleråsen starter kampen best og allerede etter minuttet ligger ledelsemålet i nettmaskene, signert Rikke Juliane Andreassen. Gjestene styrer kampen de første fem minuttene og gir nykommerne problemer hver gang de gjør feil i egen sone. Det går fem minutter før hjemmelaget Sarpsborg våkner til liv, og når vi er halvveis i kampen er det jevn med bølgende spill. Med åtte minutter igjen av perioden ryker Gjelleråsen på utvisning og Sarpsborg har et par halvsjanser i overtallet. De får mer og mer selvtillit og resten av perioden er jevn. Med 28 sekunder igjen får Sarpsborg uttelling da Kjersti Støa setter 1-1 på en retur. Det blir pauseresultat og lagene tusler inn i garderoben. 

Gjelleråsen styrer de første minuttene av den andre perioden, og ser ut å ha full kontroll. Men Sarpsborg har vist at de er giftige i overgangene og etter fire minutter er Lene Christensen fremme og banker inn en retur bak Gjelleråsens målvakt Alice Claussen. Men gleden blir kortvarig. I løpet av et drøyt minutt både utligner Gjelleråsen og tar ledelsen etter scoringer av Sirill Sørensen og Ingrid Hoem. Resten av perioden blir noenlunde jevn, men langt fra velspilt. Med tre minutter igjen av perioden smeller det to ganger i rammene bak Sigrid Synnøve Øberg i Sarpsborg mål, som slipper med skrekken. Gjelleråsen går til pause med ledelse.

IMG 5105
To scoringer i den tredje perioden beddet for Gjelleråsens første seier denne sesongen. 

Gjestene får en drømmestart på den tredje perioden da Stine Flatland setter 4-2 fra distanse allerede etter 42 sekunder. Spillet bølger frem og tilbake men det er få store målsjanser. Gjelleråsen drar i fra i målprotokollen fem minutter ut i perioden da Sørensen er frempå for andre gangen i kampen. Sarpsborg tar time out etter scoringen og gir alt for å komme nærmere i målprotokollen. De kriger hardt for reduseringen og Claussen får en del å stri med i Gjelleråsens mål. Den harde jobben lønner seg for hjemmelaget, for med åtte minutter igjen av perioden kommer reduseringen til 5-3, etter en god periode. Nora Norheim smeller ballen i nota og Sarpsborg øyner håp. Det bølgende spillet fortsetter etter scoringen, men nå har de to målvaktene stengt igjen og på tross av flere gode muligheter på slutten klarer ikke Sarpsborg å komme nærmere. Gjelleråsen vinner og tar sin første seier for sesongen. 

KAMPFAKTA Sarpsborg-Gjelleråsen(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.