Nedkjempet Akerselva

7O8A8289
Haugerud fant frem vinnermelodien fra forrige sesong og nedkjempet Akerselva på hjemmebane.


Hjemmelaget tapte i serieåpningen mot Gjelleråsen, hva kan de klare mot Akerselvas «nye» mannskap idag.

Kampen er igang og Haugerud rett i angrep. Høyt tempo fra start og med passe tenning i spillet.Spillet bølger tett og jevnt, med få sjanser til begge lag. Det blir ingen større forandringer før tavla viser 17 minutter, da får Akerselva overtall. De presser uten avslutninger og Haugerud tester de på kontringer. Akerselva får tilslutt satt opp rekka og Anton Eliasson fyrer av en rakett som slår lakken av tverrliggeren. Siste minuttet og alle regner med 0-0. Så på et frislag med to sekunder igjen feier Thomas Ihle ballen på mål og via en kølle fra gjestene kan de gå i garderoben med 1-0 ledelse.Fartsfylt og spennende innledning.

Litt roligere start på andre periode. Akerselva får holde ballen og det ender med en tidlig scoring av Nikolai Omdahl og det er like langt. Spillet bølger videre igjen med noe overtak til Akerselva. Ni minutter, nå viser hjemmelagets kjente duo seg for første gang denne sesongen, Patrick Sveen finner Thomas Ihle som visper inn 2-1. Drøye minuttet senere snapper Andreas Lindberg ballen og løper inn 3-1. Haugerud får overtall etter halvspilt periode og en mulighet til å øke men uten resultat. De føler seg istedet gavmilde og en slurvete tversover foran egen keeper ender med at Anders Andersson kan redusere til 3-2. Med litt over minuttet igjen er det Akerselva som har overtall og denne gangen går det bra for dem, Mats Gjermundsen finner vinkelen og 3-3. Mer skjer det ikke og vi er tilbake til start. En periode igjen, hvem orker og vil mest nå. Dette kan gå begge veier.

7O8A8198
Mats Gjermundsen scoret i debuten for Akerselva da han utlignet til 3-3, men nærmere kom ikke gjestene.

Siste periode er igang og Haugerud kommer best ut. Thomas Ihle setter inn 4-3 allerede etter tre minutter. Nå kommer Akerselva, kjører knallhardt mot utlikning men Haugerud holder unna og går på kontringer når de får sjansen. Tempoet er høyt og det er jevnt. Tallene står seg til kvarteret er spilt og gjestene tar time out. De setter Haugerud under ennå hardere press og får overtall minuttet etter. To sekunder gjenstår av den når Haugerud pådrar seg en ny utvisning. Vil de klare å stå av denne også? De kjemper som løver og jubelen løfter nesten taket når sirenen går. En fin kamp av to hardtarbeidende lag.


For Haugerud ble det gjenreisning etter en forferdelig åpningskamp mot Gjelleråsen. Det var en tøff kamp men det ble tre viktige og deilige poeng for et hardt arbeidende Haugerud. 

– Vi jobbet hardt mann mot mann for dette og det koster, men det er nok den beste kampen jeg har spilt her. Hele laget kjemper og gir absolutt alt, sier Emilio Garcia til Assisten.

KAMPFAKTA(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.