Nytt stortap for Grei

7O8A7933
Slevik hadde som ventet få problemer med å slå Grei. Gjestene fra Østfold ga seg ikke før de hadde scoret 17 mål.


Sesongen kunne ikke startet verre for hjemmelaget. Har de klart å nullstille seg til møtet mot Slevik, som slet i to perioder mot Fredrikstad men som fant flyten i siste periode sist uke.

Det ser ut til at vi er på vei mot det samme marerittet for Grei i denne kampen også. 0-3 på tavlen etter scoring av Thomas Stræte allerede etter 4.29. Slevik ser ut til å konsentrere seg mer om pasninger og er ikke så veldig opptatt av å score mål. Spillet jevner seg ut og Grei skaper seg sjanser etter hard jobbing. Kjetil Bratland reduserer til 3-1. Så setter Slevik opp farta og da kommer målene på rekke og rad. Når sirenen går for første periode står det 7-1 til Slevik. Hva kan Grei klare å gjøre i de to siste periodene ?

Slevik starter best i midtperioden også og øker to ganger før klokka passerer åtte minutter. Grei biter tennene sammen og midtveis reduserer de igjen og igjen er det Kjetil Bratland som scorer, 10-2.Spillet bølger videre, først en scoring av Slevik, så kommer Grei inn i en god periode, særlig er Bratland het. Setter inn to nye reduseringer og det er 11-4. Slevik girer ned igjen og pauseresultatet settes til 13-4. 


Siste periode blir det veldig mye frem og tilbake. Begge lag ser ut til å droppe forsvaret og målene renner inn begge veier og det stopper på 17-7. Nye tre poeng til Slevik og nytt stortap for Grei. 
Men hjemmelaget skal ha all mulig kredit for å aldri gi opp. Banens beste ble ikke uventet Greis Kjetil Bratland med fem scoringer og Sleviks Ryan Hallden.


KAMPFAKTA
(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.