Sikter høyere

IMG 3314
Det ble en overraskende sluttspillplass på Sandnes forrige sesong. Nå ønsker den ferske eliteserieklubben ta ytterligere skritt mot toppen denne sesongen.


Sandnes håper å vise at forrige sesong med sluttspillplass og seier over Tunet i første kvartfinale ikke var et blaff. Nå skal rogalendingene ta nye skritt og bli et etablert lag i eliteserien, og klatre oppover på tabellen.
– Jeg har troen på at det skal bli bedre i år, at vi ikke bare skal komme oss til sluttspill men også vise at vi har noe der å gjøre, sier Rune Svebestad til Assisten.

En tung forsesong er over og nå venter spill med kølle og ball. For Sandnes har det blitt lite tid i hall under forsesongen, i vanlig ordning.
– Det har blitt veldig mye fokus på det fysiske, i og med at hallene er stengt under sommeren i Rogaland. Så da har det blitt mye intervalltrening og fysisk trening. Når vi vel kom inn i hall ble det bånn gass der, for å få mest ut av de treningstimene vi har før seriestart.

IMG 7406
Rune Svebestad etablerte seg både i eliteserien og på U19-landslaget forrige sesong - får han sjansen på landslaget denne sesongen?


I år har man hentet inn spillere fra lokalmiljøet, både etablerte spillere som Atle og Ole Laland Egeland, men også flere yngre talenter i Tim Mikkelsen og Håvard Rosseland Johansen. Man har også hentet inn to spennende svenske spillere i Jesper Engström og Alexander Milonvanovic, som også er serbisk landslagsspiller.
– Vi har hentet to svensker nå, det må til for at vi skal ha et bra lag. De har sett veldig bra ut.

Sesongens første kamp blir mot Sveiva hjemme i Hanahallen, en kamp Svebestad ser frem til.
–  Det blir kjekt, Sveiva har jo forsterket seg veldig, så jeg skikkelig giret til kamp. Det er greit å starte med hjemmekamp, så jeg håper på mest mulig publikum kommer og.

Sandnes sandnes
(8.plass - 22 kamper - 6-0-2-14 - 20 poeng - Hovedtrener: René Sethereng)


Spillere inn: Ole Laland Egeland (Lye), Atle Laland Egeland (Lye), Jesper Engström (Salem, Sverige), Fredrik Risa (Lye), Tim Mikkelsen (Lye), Alexander Milovanovic (K4, Sverige), Aksel Hoff, (Frøyland), Sondre Monsen (Sola), Håvard Rosseland Johansen (Lye)

Spillere i avgang: Trond Vervik (legger opp), Andreas Pedersen (Sunde), Yngve Mæland (Sola - lån), Manfred Thalin (ukjent, Sverige), Johan Olsson (ukjent, Sverige), Andreas Mikalsen (lagt opp), Jan Helge Johannesen (lagt opp), Marcus Totland (lagt opp), Alexander Pirinen (Brodd)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.