Rekordseier mot Grei

7O8A7650
Tunet svarte for eliteseriens nest største seier noensinne da de nedsablet Grei i sesongens første kamp. 


Hjemmelaget stiller med to fulle sterke rekker og en «ungdomsrekke». Grei har mange unge nye ansikter både eksterne og fra egne rekker. Hva kan de klare mot Tunets rutinerte.


Det starter på verst mulig måte for gjestene som etter bare 26 sekunder må plukke ut den første ballen fra nettet fra egen kølle, og det stopper ikke der. Det skal vise seg å bli en ydmykende seriestart for Grei dette. 2-0 kommer etter 41 sekunder av Axel Wallin. Tavla viser 4.36 og da har Ole Martin Skau Jansson puttet inn to til, og Wallin øker litt senere til 5-0. Grei har noen krampaktige forsøk som enten løpes opp eller reddes. Det koker over litt hos Grei og det svares kontant fra Tunet, det ender med fem minutters hvile for en fra hvert lag. Med fire mot fire på banen blir det mye rot og bølgende spill, og det er nesten fullt mannskap igjen før Wallin er der igjen og 6-0, da har det gått 12 minutter. Det blir grinete ute på banen nå og Tunet får til slutt overtall etter flere knallharde taklinger. Det blir fort omsatt til 7-0 med en zorro av Ole Mossin Olesen. Mot slutten av perioden er frustrasjonen såpass stor at Grei får en 2+10 minutter når man knekker kølla over stolen på benken. Det blir ikke flere mål men det er allerede 9-0 til hjemmelaget når vi tar pause.


7O8A7534
Axel Wallin scoret ni(!) ganger for Tunet i kveldens kamp mot Grei.
 

Midtperioden er igang og marerittet fortsetter for Grei, tallene på veggen lyser sterkt: 28.47 Wallin med den foreløpig siste, og det er 13-0. Og målene fortsetter å renne inn. Philip Laasonen får sitt første mål i eliteserien og feires på benken. Perioden går mot slutten og det har blitt hele 20-0 nå. En forferdelig ettermiddag for Grei og man må bare føle med de der de går slukøret i garderoben. De prøver å få til noe og kjemper på men blir fullstendig overkjørt av hjemmelaget. I det Tunet går i garderoben klarer de å pådra seg en to minutter for protest?

7O8A7660
Ungguttene imponerte for Tunet i serieåpningen. Phillip Laasonen scoret to ganger mot Grei.

Siste periode skulle Grei startet i overtall, men dette vil visst ingen ende ta. De kommer for sent ut og får utvisning for å drøye spillet, det blir isteden spill fire mot fire. Duellen tas og Skau Jansson setter 21-0 etter tre sekunder. Og marerittet fortsetter, midtveis i siste er det blitt 26-0. Grei kjemper både med Tunet og seg selv nå og utrolig nok klarer de å slite til seg to mål etter hard jobbing, Ketil Bratland og Thomas Zaal åpner målkontoen deres denne sesongen. Så kommer Ole Mossin Olesen på en lynrask kontring og fastsetter sluttresultatet til 27-2. Endelig er det slutt, og hva skal man si om dette?

7O8A7697
Greis nye hovedtrener Marko Länsman har litt å tenke på foran morgendagens trening.

Rekordseier
27-2 er det nest største seieren noensinne i eliteserien for menn, og for Tunets del er det den største seieren i eliteserien gjennom tidene. For to sesonger siden ble det 21-4 mot Fredrikstad. Rekorden har Sagene som slo Harstad med 30-2 i 2010. Tapet var forøvrig det største en Oslo-klubb hatt i eliteserien, den tidligere rekorden hadde nettopp Tunet som tapte mot Fjerdingby med 1-17 i 2007.

Tunet - Grei 27-2 (9-0,11-0,7-2)

Høyenhallen, 120 tilskuere. 

Mål Tunet: Axel Wallin 9, Ole Mossin Olesen 7, Ole Martin Skau Jansson 6, Philip Laasonen 2, Frederik Nilsen, Martin Bjerkelund, 1 selvmål.

Mål Grei: Kjetil Bratland, Thomas Zaal.

Utv.: Tunet 2x2 min., 1x5 min., Grei 5x2 min., 1x5 min., 1x10 min.

Skudd: 63-10

Dommere: Trogstad/Lindgren

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.