Hardhausen legger opp

IMG 8940
Sleviks hardhaus Kristian Skaftnes er ferdig med satsningen på elitenivå og legger opp. 


Det er nok en god del spillere i eliteserien som har fått et og annet blåmerke fra Sleviks hardhaus Kristian Skaftnes opp gjennom årene. Rollespilleren som fått lite mediaomtale er nå ferdig med karrieren etter bland annet seks NM-titler med Slevik. Med kompromissløst og oppoffrende spill som senter og i forsvar har han etterhvert fått landskamper for Norge og har vært en viktig brikke i østfoldingenes tropp. 

IMG 2285
Kristian Skaftnes i samtale på «botbenken» sammen med Sveivas Andreas Sletten forrige sesong.

37-åringen hadde bakgrunn fra ishockey og fotball før han satset på innebandy. Han har bland annet fire sesonger som venstreback på Fredrikstads A-lag. 

Skaftnes har vært en viktig brikke i Sleviks dominans de siste seks sesongene, der det har blitt flere seriemesterskap og seks NM-titler. På den øvrige merittlisten finner vi også syv landskamper for Norge der det ble 2 poeng (1+1) og spill i VM-kvalifiseringen i 2014, Champions Cup-spill for Slevik i 2015 og EuroFloorball-cup gull i 2014.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.