– Blir spennende

IMG 1595
Akerselva har mistet flere nøkkelspillere etter fjorårets sesong. En spennende signering fra Greåker er dog på plass i Kringsjåhallen.


Ny sesong og nye muligheter for Akerselva som endte på femteplass i serien og røk i semifinale i tre strake kamper mot Greåker. Nå venter en spennende sesong for klubben med hjemmeborg i Kringsjåhallen.
– Jeg tror det blir spennende. Jeg tror Slevik og Greåker blir i en liten klasse for seg sjøl, så blir det jevnere bak der. Så får vi se om det kommer inn noen nye spillere i slutten av overgangvinduet eller om det blir som det blir nå, sier Martin Lilleby til Assisten.

En del profiler har forsvunnet fra flere av klubbene og det er også flere som trappet ned eller lagt opp. Det tror ikke Lilleby nødvendigvis gjør noe på underholdningsverdien i eliteserien.
– Uansett tror jeg at det er mange lag som har tatt nye steg og det kommer opp mange unge spillere, så det blir mer fart og mye moro.

7O8A6316
Landslagsaktuelle Martin Lilleby (i midten) på samling forrige helg.


For Lilleby har det blitt ny klubb for andre året på rad. Etter en sesong i Greåker som endte med seriesølv og NM-finale ble det Akerselva for den landslagsaktuelle senteren. Østfoldingen er fornøyd med sin først tid i Oslo-klubben.
– Jeg byttet klubb på grund av studiene og jeg skulle gjerne fortsatt i Greåker og hadde et veldig bra år der. Det har gått greit første ukene i Akerselva, med nytt miljø og prøve å komme inn der. Det har vært spennende det, så blir det bedre når vi får mer kjennskap til hverandre ute på banen, men hittil har det vært veldig bra. 


Foruten Martin Lilleby har Akerselva hentet inn rutinerte Tu Tran Minh fra Holmlia og den 20-årige vingen fra Skellefteå-klubben Gamla Stan i svensk 1.divisjon. På minussiden har målgarantisten Mattias Ager og Pontus Wiriden flyttet hjem til Sverige og Mads Rognsjord har signert for Gjelleråsen. I dagene forsvant også Per Christian Brath ut dørene og er klar for Sveiva. Man har også skiftet hovedtrener da klubblegenden Paolo Caroprese har overtatt på benken for Magnus Jacobsson.

Akerselva serieåpner mot lokalrivalen Haugerud neste lørdag. 

Akerselva akerselva
(5. plass - 22 kamper - 14-4-0-4 - 50 poeng - Hovedtrener: Paolo Caroprese)


Spillere inn: Gentrit Haziri (Greåker), Tu Tran Minh (Holmlia), Martin Lilleby (Greåker), Albin Holmberg (Gamla Stan, Sverige), Sebastian Westersø (Sveiva), Mats Gjermundsen (Sarpsborg)

Spillere i avgang: Mattias Ager (ukjent, Sverige), Magnus Jacobsson (trener), Mads Rognsjord (Gjelleråsen), Einar Helgerud (Sveiva), Andreas Nordli (Wibax, Sverige), Pontus Wiriden (Karlskrona, Sverige), Jonas Wågman (Vålerenga), Andreas Nerstad (Grei), Per Christian Brath. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.