Vil til sluttspill

IMG 7833
Fredrikstad har kriget om nytt kontrakt i to sesonger etter opprykket. Nå håper lagets backstjerne Jørgen Sjolte at man kan nå sluttspill.


Fredrikstad rykket opp for et par sesonger siden og er fjerde østfoldklubb bak de mer etablerte Slevik, Greåker og Sarpsborg. Det råder en forsiktig optimisme i klubben og lagets backstjerne synes laget har lært mye på de to seneste sesongene i eliteserien.
– Det ser egentlig bedre ut enn på lenge. Vi har tatt noen bra skritt fra fjoråret, fått litt mer fart i beina og blitt sikrere med ball, sier Jørgen Sjolte til Assisten.

Fredrikstad har ikke hatt noen stor lykke på spillermarkedet men unge talenter som Ole Martin Norum og Frikk Svendsen er hentet inn fra Slevik. I tillegg har man spillere i egne ledd som er klare for å ta nye skritt. Sesongens mest spennende vervning er svensken Robert Karlsson Lidberg fra Norrköping.
– Han har jeg store forhåpninger til. Vi legger ikke skjul på at vi mangler litt på backplass, selv står jeg uten backpartner per dags dato. Men en spiller som Stian Setterberg kommer ha en bra sesong for oss tror jeg.  

IMG 4640
Stian Setterberg er en spiller Jørgen Sjolte tror kommer få en bra sesong i Fredrikstad-drakten. 


Sjolte håper det ikke blir en kamp om overlevelse også i år. De to seneste sesongene har det blitt kvalifisering for Rolvsøy-klubben som også har fått inn klubblegenden Michael Hemstad som hovedtrener.
– Vi gjorde en bedre sesong i fjor enn det første året, klarer vi å gjøre det litt bedre enn ifjor så tror jeg det blir sluttspill i år. Det blir tøft, men jeg tror vi har vokst som et lag vi og. 


Fredrikstadfredrikstad
(11.plass - 22 kamper - 4-2-0-16 - 16 poeng - Hovedrener: Michael Hemstad)


Spillere inn:  Frikk Svendsen (Slevik), Robert Karlsson Lidberg (KFUM Norrköping, Sverige), Aleksander Stiansen (Slevik), Ole Martin Norum (Slevik), Markus Skjelbred (Grei), Sebaztian Kibu (Hvaler), Daniel Svendsen (egen junioravdeling), Mathias Wågbø (egen junioravdeling), Vegard Larsen (comeback)

Spillere i avgang: Kim Øygard-Hansen (trener), Jan Karlsson (Grums, Sverige), Filip Halvorsrød (Hvidovre, Danmark), Alexander Johansen (Greåker), Håkon Strand (Øreåsen), Christer Martinsen (lagt opp), Benjamin Riise (Alta), Andreas Skåland Mathisen (Slevik)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.