– Magisk gøy

IMG 9714
Per Christian Brath er tilbake i Sveiva etter mer enn et tiår i andre klubber, det er klart etter intense forhandlinger mellom Sveiva og Akerselva.


Med to år igjen på kontrakten ble det lange forhandlinger før Per Christian Brath kunne presenteres som Sveiva-spiller etter et tiår i klubber som Gjelleråsen og Akerselva. Nysigneringen er svært fornøyd med å være klar for Stovner-klubben der alt startet en gang i tiden og håper å kunne bidra til lagets fortsatte utvikling.
– Jeg har alltid hatt et sinnssykt konkurranseinstinkt og det har jeg tenkt å bruke for å booste de unge på laget så ingen tror noe kommer gratis. Hvert pass, skudd og løp skal gjøres så godt en overhode kan. Både på trening og kamp! Innebandy for meg har alltid vært 100% lystbetont. Så når sjansen for å kunne spille med Sveiva kom på bordet var det aldri noen tvil.  Magisk gøy å få avslutte for klubben hvor alt startet, og like magisk å få spille sammen med fremtiden til Sveiva og norsk innebandy da jeg, tross alt, øyeblikkelig representerer fortiden, sier Brath til Sveivas hjemmeside.

35-åringen gjorde 30 poeng (16+14) i eliteserien forrige sesong.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.