– Det ser veldig lovende ut

IMG 0675
Sarpsborgs landslagsmålvakt Markus Jelsnes er sikker på at østfoldingene blir å finne i sluttspillet kommende sesong.


Ny sesong nærmer seg med stormskritt og Sarpsborg sesongåpner på lørdag mot Sveiva i Rommenhallen. Østfoldingenes landslagsmålvakt ser frem til ny sesong med de blå fra Sarpsborg.
– Vi har fått trent veldig bra i sommer med bra oppmøte og vi har fått tre nye svensker, De yngre blir eldre, og det begynner å bli fart på treningene, så det ser veldig lovende ut, sier Markus Jelsnes til Assisten. 


Forrige sesong misset klubben sluttspill for første gang siden 2010 og jakter på revansje.
– Det kan ikke gå mye dårligere, vi er revansjesugne nå. Det er en mye mer sammensveiset gjeng i år. Vi har også fått veldig bra spisskompetanse i de svenskene, det blir mye poeng fra de tror jeg.

7O8A6357
Markus Jelsnes var på landslagssamling sist helg. Her sammen med Andreas Falkeid og Sindre Bjerknes. 

Damelaget til klubben er nykommere i eliteserien og det jobbes hardt rundt klubben for å komme tilbake til storhetstiden man hadde i starten av 2000-tallet. 

– Det skjer mye i Sarpsborg om dagen. Vi trener hardt, kjører på og har fått bra tempo på treningene. Vi har også pusset opp hjemmegarderoben og så vi har fått en ny giv der. Det begynner å bli bra arrangement rundt og mye folk på hjemmekampene.

sarpsborgsharks  Sarpsborg

(9. plass - 22 kamper 6-0-0-16 -18 poeng - hovedtrener: Jonas Magnussen)


Spillere inn:  Timmy Sedin (Nor 92), Marcus Hamrin (Hovslätt, Sverige), Samuel Magnusson (Hovslätt, Sverige),
Spillere i avgang: Johan Larsson (Örnen, Sverige), Mats Gjermundsen (Akerselva), Anders Øvereng (Tunet), Martin Rogne (Greåker)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.