Tunet vant showkamp

7O8A5260
Tunet viste at de er bedre enn nabo Manglerud Stars hockeylag på plastgulvet og vant showkampen i innebandy mellom elitelagene på Manglerud lørdag.


Vi ønsker velkommen til Høyenhallen og til en showkamp mellom to elitelag fra Manglerud. Det er GET-ligalaget Manglerud Star og Tunets innebandylag som endelig har klart å få til en kamp. Ønsket var å få til en kamp på is først, men det gikk altså ikke. Hockeygutta har vært tidlig ute også, trenger å finslipe litt sier trener Bror Lunde. Tunets hovedtrener Trond Ringwall ankommer hallen i perlehumør, idag er han spillende trener. Ellers er spillelista til Tunet en god blanding av «gamlegutter», de rutinerte og en god gjeng fra rekrutt. Snorre Korrell er pipeblåser alene i en periode, makkeren sitter visst fast i trafikken, men han får hjelp av Rune Ali Zouhar etter de første 20 minuttene.


7O8A5002
Manglerud Star sjokket Tunet med dagens første scoring signert Joakim Hermansen.

Vi er igang, litt fomlete begge veier i starten men med sjanser. Plutselig finner Manglerud Star en liten ledig plass og 0-1 før 2 minutter er forbi, målscorer er Joakim Hermansen. Tunet synes ikke mye om det og nå setter de opp tempoet og pasningene sitter ganske bra også. Etter få minutter står det 3-1, to av målene er signert Ole Mossin Olesen, og det er slett ikke det siste fra den karen. Halve perioden er over når MS svarer med to kjappe scoringer og det er likt igjen. Med tre minutter igjen står det 4-4 og nå går vi over i Hawaii modus, store sjanser begge veier og i siste tiendedel av kampen setter Mads Fossum Normann inn ledelse 5-4, og vi tar pause. Ingen dårlig periode dette, hockeygutta viser tydelig at det ikke bare er show idag. Noen taklinger er på kanten men Tunet vet å svare på tiltale.

7O8A5112
Tunet hentet seg godt inn ett sjokkåpningen mye takket være en brennhet Ole Mossin Olesen. 

Andre periode starter og Tunet setter fart på fra start, og det blir deres periode. De setter inn fem mål til, tre av Mossin Olesen før MS får en redusering etter kvarteret. Men det er langt fra slutt med det. Perioden blåses av og det står 11-5 på tavla. MS får straffe i siste sekund, men den er Fredrik Øhre med på og dermed skal Tunet starte siste periode i undertall.MS klarer ikke å omsette overtallet det takket være en opplagt Øhre som har flere flotte redninger. Reduseringen kommer litt senere, 11-6 og det er snaut åtte minutter igjen av kampen. Nå følger en målorgie, når sirenen går står det hele 16-9 på tavla. Det siste målet er signert MS, som stod på hele kampen.

7O8A5490
Det obligatoriske lagbildet med begge lag etter kamp.

Helt slutt er det enda ikke, vi avslutter med straffekonkurranse, fem til hvert lag. Men etter at begge lag har skutt ni ganger hver er det Tunet som vinner denne også med 4-3. En fin kamp en lørdag ettermiddag til halvfulle tribuner. Bestemannspriser til Sigbjørn Aas Osa på MS og Simen Jansen på Tunet.
(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.