Snellingen til Sagene

IMG 1145
Runar Snellingen vender tilbake til Sagene etter vårens utlån til Tunet. Klubblegenden som de seneste årene spilt veteran i Akerselva blir en god forsterkning for 2.divisjonsklubben. 


Etter en noe rusten start i Tunet fikk Runar Snellingen fart på sakene inn mot sluttspillet, der han var Tunets beste målscorer. En skade satte dog stopp for 42-åringen men det ble allikevel en åttendeplass i poengstatistikken med 14 poeng (12+2). I seriespillet ble det forøvrig 12 poeng (4+8) for den tidligere landslagsspilleren. I 2010 ble han første spiller med over 100 poeng (105) i en sesong, den sto seg til 2016 da Thomas Stræte smadret rekorden med 108 poeng.

Snellingen var utlånt fra Akerselvas veteranlag til Tunet, men velger nå at returnere til Sagene, der han gjennom en årrekke vært en av klubbens største profiler. En god forsterkning for Sagene som vant sin andredivisjonsserie overlegent og var ubeseiret sist sesong.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.