Supertalentet til SSL

IMG 6295
Supertalentet Marius Pedersen er klar for SSL-klubben Team Thorengruppen, og forlater moderklubben Sveiva og norsk eliteserie.


I vår signerte han ny kontrakt med Sveiva men nå blir det isteden spill i SSL med Team Thorengruppen for Marius Pedersen, der han bli lagkamerat med Andreas Falkeid som også signerte for Umeå-klubben etter årets sesong.
– Jeg gleder meg og tror det vil bli veldig kult med SSL. Men samtidig blir det jo trist og forlate Sveiva-gutta, men jeg tipper de har forståelse for valget mitt. Det skal bli ganske deilig og bo alene, så må jeg bare finne ut hva som kreves for å holde ting i orden, sier Marius Pedersen til Sveivas hjemmeside.

LES OGSÅ: Falkeid klar for SSL-spill

Unggutten har hatt eventyrlig suksess etter gjennombruddet i eliteserien og har allerede spilt VM for seniorer og var en av Norges absolutt beste under U19-VM i mai. 18-åringen står allerede bokført med 19 landskamper der det blitt 8 poeng (4+4), i tillegg har han 19 U19-landskamper der det blitt 31 poeng (16+15). Pedersen blir den tredje herrespilleren fra Sveiva som får teste på SSL-spill. Fra før har Daniel Gidske (Mullsjö) og Sindre Bjerknes (Jönköping) tatt skrittet over til verdens beste liga. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.