Thorp til Bygdø/Monolitten

Signering Thorp
(Foto: Bygdø/Monolitten)

Bjørn-Erik Thorp gir seg som hovedtrener for Tunet og er klar for Bygdø/Monolitten som klubb- og spillerutvikler.

 

Thorp med lang fartstid som trener i klubber som Slevik, Hasle/Løren, Nor 92 og Tunet signaliserte i vår at han ville gi seg. Nå er det klart at han returnerer til Bygdø/Monolitten der han tidligere har hatt trenergjerning. Han får en rolle som klubb- og spillerutvikler, og kommer også at bidra i klubbens 1.divisjonslag og juniorlag.
– Vi ønsker å bli bedre, både på og av banen. Da er det fantastisk å få hjelp av en av Norges beste trenere til å bygge en sterkere treningskultur og kunne få nyte godt av all den erfaringen han sitter inne med, sier styreleder Espen Berg i en pressemelding.

LES OGSÅ: Tar over Greis damer


For Bygdø/Monolitten blir det en god forsterkning og Thorp er glad for å være tilbake i klubben.
–  Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Bygdø/Monolitten igjen, og har mange gode minner og opplevelser fra min forrige sejour i klubben. Gjennom våren har jeg tenkt grundig gjennom hva jeg ønsker å bruke fritiden min på de nærmeste sesongene, og kom frem til at det er innenfor området spiller og trenerutvikling samt kulturbygging. Det stemte heldigvis bra med hva BMIL var opptatt av å forsterke, og jeg har stor tro på at vi sammen vil klare å skape en tydelig fremgang, sier Bjørn-Erik Thorp.

LES OGSÅ: Blir hovedtrener i Sagene

Det betyr at Tunet nå står uten hovedtrener for herrelaget. Klubben prøvde tidligere i vår å signere assistent-trener Jan Frode Snellingen, men han valgte å takke ja til oppdrag i sin gamle klubb Sagene i forrige uke. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.