Ny svenske vender hjem

IMG 4098
Jesper Persson-Hägg er neste mann ut dørene i Tindlundhallen. Den svenske backen vender hjem etter en sesong i den norske eliteserien.


Greåker mister nok en svensk spiller. Jesper Persson-Hägg som stort sett husert i lagets førsterekke på backplass vender snuten hjem og blir lagkamerat med Jens Ohlin i Bollnäs/Hertsjö i svensk 1.divisjon. Han gjorde 16 poeng (6+10) i seriespillet og 8 poeng (2+6) i sluttspillet fra sin backplass. Nå blir det spill der alt startet neste sesong.
– Det føles veldig bra. Selv om jeg trivdes veldig bra sammen med laget så fungerte det dårlig ellers for meg i Norge. Da føles det godt å få sjansen å komme hjem til min moderklubb, sier han til sin nye klubbs hjemmeside.

Det ble ikke noe gull for backen i Greåker, men to sølv og deltakelse i Champions Cup ble det.
– Sølv både i serie og i NM-sluttspillet føles vel sånn passe. Forhåpningen var jo at vinne gull når jeg tok turen til Norge. Men vi gjorde en skikkelig bra sesong, og i ettertid skal vi være fornøyde med å tatt to sølv.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.