Uavgjort mellom storlagene


Tunet tok i mot Slevik til treningskamp onsdag kveld. En jevn kamp endte 4-4.


Begge lag sier de er litt rustne og det starter litt forsiktig, Slevik bruker en del tid på å få satt spillet mens Tunet er kjappere mot målet. Det tar ikke så lang tid før det begynner å ta seg opp både i fart og fysikk. Slevik åpner målprotokollen etter scoring fra Daniel Magnusson etter 6.46. Tunet kjører på og etter 10 minutter kommer det to raske mål med bare 24 sekunders mellomrom, 1-1 setter Axel Wallin når han utnytter en feil av en Slevikspiller, neste scoring signeres Ole Martin Skau Jansson, og nå er det jevnt. Dette blir stillingen til pause, Tunet er farligst foran mål men ingen av lagene har fått overtak.


Vi setter igang igjen , og nå er tempoet enda høyere. Slevik presser hardere for utlikning, og den kommer etter drøyt syv minutter, 2-2 av Rasmus Wiklund. Det er det som skjer i midtperioden. Det er en ok periode hvor begge lag er like gode både i angrep og i forsvar, og tempoet holder seg høyt.


Siste periode settes igang, og det er klart at ingen vil tape dette oppgjøret, det går fort og det gåes til i taklinger. Slevik tar tidlig ledelsen med en ganske så heldig avslutning av Kenneth Skistad, men bare minuttet senere er det like langt igjen, denne er det Sindre Bjerknes som er sist på, 3-3.

Midtveis i perioden tar Slevik ledelsen igjen, når Thomas Stræte setter 3-4. Tunet setter igang et solid press mot Sleviks mål, og med snaue tre minutter igjen viser de frem finspillet, noen kjappe en touch pasninger hvor den siste er perfekt til Ole Mossin Olesen som står alene på bakerste stolpe og dermed er det 4-4. Det ender der, en ganske bra treningskamp i høyt tempo og intensitet.


Grei spilte mot Akerselva i gårsdagens andre treningskamp, den endte også 4-4.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.