Tunet best i Lihallen


Lørdag inviterte Gjelleråsen til cup. Der var Tunet sterkest og vant.


Det er to uker igjen til seriestart så dette kan gi en pekepinn på hvordan det ligger an med de fire lagene som skal måle krefter her. Lagene i turneringen er Gjelleråsen, Sveiva, Akerselva og Tunet. Kampene skal spilles 2x20 min løpende tid.


Først ut er Sveiva - Tunet, og det starter med et brak, Ny mann for Sveiva, Sebastian Mattsson får ballen rett fra duell og tar et skritt før han banker inn 1-0, litt av en start det.  Lagene følger hverandre og bytter på å lede, men når sirenen går står det 5-5 på tavla.


Så skal Gjelleråsen møte Akerselva og denne er spennende. Gjelleråsen har jo mistet mange av spillerne sine og nettopp til Akerselva, og fikk et veldig brått generasjonsskifte. Dommerne blåser igang og det tar ikke lang tid før man aner hvordan det står til med Gjelleråsen. Tre rekker med unge menn som trøkker til fra start og ser ikke ut til å bry seg nevneverdig mye om hvem som står foran dem. De spiller med en utrolig vilje og rutine til tross for alder. Det skal vise seg senere at det ikke er tilfeldig heller, alle kampene spilles i høyt tempo og intensitet. Samuel Rosenkvist har gjort en bra jobb med disse «gutta» som vinner 4-0. Det blir spennende å følge disse videre.


Det er en fin atmosfære i hallen og hele dagen går forbi uten noen stygge taklinger eller «grisespill» fra noen av lagene, men det er bra trøkk og tenning allikevel. Ingen her som har tenkt til å gi fra seg noe uten kamp. Det ble en fin dag i Lihallen, mye takket være arrangør som kjørte alt på skinner, også med god hjelp av dommerne og alle spillerne. Da gjenstår det bare å ønske alle lag lykke til med sesongen.


Sveiva-Tunet 5-5

Akerselva-Gjelleråsen 0-4

Akerselva-Sveiva 4-4

Tunet-Gjelleråsen 6-5

Sveiva-Gjelleråsen 2-3

Tunet-Akerselva 4-1

1. Tunet 7 poeng (2-1-0)

2. Gjelleråsen 6 poeng (2-0-1)

3. Sveiva 2 poeng (0-2-1)

4. Akerselva: 1 poeng (0-1-2)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.