Sarpsborg ble seriemestere

Wenn Sie in den Kauf Pillen online benötigen haben, sollten Sie immer vertrauen diese echte und zuverlässige Apotheke für Potenzpillen http://allepotenzmittel.net/ und priligy ohne rezept österreich Bland män i åldern fyrtio fem och upp utan diagnostiserad hjärtsjukdom, de med måttlig eller svår erektil dysfunktion var upp till 50 procent mer sannolikt att läggas in på sjukhus för hjärtproblem, enligt en justerad analys. Att priligy kan ses som en jobbig uppgift. köpa priligy stockholm med tempot ökar och alla som successivt överbelastas, inte konstigt fler och fler män diagnosen erektil dysfunktion. Du har heller ingen anledning att oroa dig för din sekretess medan du njuter av vår utmärkta kunder support och snabba leveranser. Så när du ser var man kan köpa priligy du hittat rätt apoteket. Redovisat extra pounds kan påverka din sexuella prestation, och inte bara genom att sänka din självkänsla. Överviktiga män har lägre nivåer av det manliga könshormonet testosteron, vilket är viktigt för sexuell lust och producera en erektion. Övervikt är också kopplat till högt blodtryck och åderförkalkning, vilket kan minska blodflödet till penis.

IMG 6076
Sarpsborg ble seriemester etter storseier mot Sveiva i kveldens seriefinale i G19 elite.


Siste kamp og seriefinale i G19 elite. Den første perioden har hjemmelaget et godt overtak og gjestene sliter med å få til noe ordnet spill. Det er ikke en flust av målsjanser og det er mye nerve, men her og der kommer det småfarligheter. Nærmest er Sveiva som skyter i stanga etter ni minutter. Men det er Sarpsborg som tar ledelsen i det 14. minutt når Tobias Brevik krangler inn en retur. Store protester fra gjestene men målet blir stående. Sarpsborg har et spillemessig overtak resten av perioden men det blir ingen flere scoringer. 

I den andre perioden er hjemmelaget klart best. De øker sin ledelse allerede før det har gått to minutter og når de halvveis inn i perioden øker til 3-0 tar de over kampen helt og holdent. Gjestene henger ikke med og det blir både 4-0 og 5-0, det siste signert Brevik med sitt tredje for dagen.  


Sveiva prøver alt de makter å komme nærmere i målprotokollen men det vil seg ikke. De får tre sjanser i overtall de ikke klarer å utnytte og straffe som Marius Pedersen ikke klare å omsette. Sarpingene står jobber godt foran keeper Christoffer Mellegård Andersen som får holde nullen. Sarpsborg vinner 5-0 og kan slippe jubelen løs som seriemester.

IMG 5961
Ola-T. Haglund klemmer Tobias Brevik etter en av Breviks tre scoringer i kveldens toppkamp. 

“Kjemper for hverandre“
Tobias Brevik var sentral i seieren mot Sveiva med tre scoringer og er fornøyd med sitt lag og seriegull. 

– Det var moro å ta seriegull. Vi kjemper for hverandre og spiller som et lag i dag. Jeg tror alle var gira på å vinne seriegull, det er veldig moro at vi klarer vinne, sier Brevik til Assisten.


Om et par uker venter NM-puljespill for G19 menn og da får Sarpsborg tåle å være favoritter.

– Vi må legge samme innsats som vi la her i kveld da, vi blir favoritter så det er bare å fortsette nå. 


Sarpsborg-Sveiva 5-0 (1-0,4-0,0-0)

Skjeberghallen, 95 tilskuere
1-0 (13.43) Tobias Brevik (Ola T. Haglund)
2-0 (21.49) Fredrik Gjødalstuen (ua)

3-0 (30.33) Brevik (Magnus Jarberg)

4-0 (31.47) Martin Rogne (Haglund)
5-0 (36.54) Brevik (Jarberg)

U2 (41.15) Haglund (slag)

U2 (45.07) Gjødalstuen (hardt spill)
– (47.14) Marius Pedersen (straffebom)
U2 (47.14) Sivert Østerås (utvisning i forbindelse med straffeslag)
U2 (59.46) Christoffer Winther Hansen (hardt spill)
U2 (59.46) Jørgen Nordahl (hardt spill)
Dommere: Westreng/Müller


Søk