Revansjelystent Sveiva

IMG 0504
Sveiva ble «bare» nummer tre i eliteserien forrige sesong og kom seg ikke til NM-finale. Nå er Stovner-jentene revansjelystne.

Etter en sesong «midt på treet» er Sveiva tilbake med gull i blikket. Det ble en tredjeplass i eliteserien og man røk ut i semifinale i NM under våren. Nå skal Sveiva tilbake på tronen og er revansjelystne.
– Det er vel i alles tanker, alle vil jo ha et NM-gull. I år tror jeg det skal bli ganske jevnt. Det står mellom fire-fem lag i år tror jeg, sier Anette Marie Berg til Assisten.


Man vant EuroFloorballCup forrige høst og i oktober venter Champions Cup i Finland der man møter sveitiske storlaget Dietlikon i kvartsfinalen. I tillegg er det VM-år, det kan bli en ganske tung sesong for mange av spillerne i Stovner-klubben.
– Det første halvåret kan bli nokså tungt. Men det er jo også derfor man har forsesong å forberede seg på. 


IMG 0785
Anette Marie Berg er Sveivas nye kaptein. Den VM-aktuelle backen er inne på sin fjerde sesong i Sveiva. 


Lagets nye kaptein er sikker på at det blir en god sesong for Sveiva. Etter en litt under pari fjorårssesong er det nye giv, med flere nysigneringer og ny trenerkonstellasjon. 

– Vi har startet på blanke ark, helt blanke ark. Jeg tror man var i en fase der man kanskje var litt mett. Man har vunnet ganske mye i løpet av de siste årene, og at man nå fikk en liten «reality check», at det er andre lag som begynner å heve seg litt. Vi hadde et møte på sommeren og vi har fått inn nye spillere som bidrar med mye positivt til spillergruppa, så jeg har stor tror på at vi går mot en bra sesong. 


Sveiva har vært aktive på overgangsmarkedet og hentet inn VM-aktuelle Kristine Næss Haug fra Tunet, Hanne Hedlund Eriksen fra Grei og Anna Tviberg fra Bygdø/Monolitten. I tillegg har man hentet det tsjekkiske talentet Petra Hložanková fra toppplaget Vitkovice. På minussiden har man bland annet Diana Isjomina som forlatt for spill hos lokalrivalen Grei og den tidligere toppscoreren Victoria Hansen som lagt opp.

Sveiva møter Bygdø/Monolitten i første serierunde på lørdag. 


Sveivasveiva
(3. plass - 15 kamper - 10-1-0-4 - 32 poeng - Hovedtrener: Bård Børresen/Alex Jureksson)


Spillere inn: Hanne Hedlund Eriksen (Grei), Anna Andora Tviberg (Bygdø/Monolitten),
Eline Andreassen Rød (Bygdø/Monolitten), Kristine Næss Haug (Tunet), Siri Havre (Tunet), Alexandra Sæle Sæbø (Djerv), Petra Hložanková (Vitkovice, Tsjekkia) 


Spillere i avgang: Diana Isjomina (Grei), Marte Arkøy (studier),
Thilde Fredriksen (studier), Erica Hellberg (ukjent, Sverige), Victoria Hansen (Lagt opp). (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.