– Må være realistiske

IMG 8902
Det går mot en tøff sesong med eliteseriens tynneste spillerstall for Gjelleråsen og VM-aktuelle Stine Flatland. 

Gjelleråsen endte på femteplass i eliteserien forrige sesong og hadde bare Bygdø/Monolitten bak seg på tabellen. Selv med eliteseriens tynneste stall er lagets kaptein optimistisk før seriestart.

– Jeg føler vi har hatt en bedre oppkjøring vi hadde i fjor, vi har ikke den største stallen men vi har trent godt i sommer. Jeg føler vi er et høyere nivå både formmessig og teknisk, og jeg føler vi kan bli litt farligere enn vi var i fjor selv om vi er en tynnere stall, sier Stine Flatland til Assisten. 

IMG 9234
Gjelleråsens kaptein Stine Flatland kjemper om en plass i VM-troppen i desember. 


Stine Flatland kjemper selv om en plass i årets VM-tropp etter debuten i VM-kvalifiseringen tidligere i år. Hun vet at Gjelleråsen går mot nok en ny tøff sesong etter opprykket til eliteserien i 2014.

– Vi skal være realistiske og i Gjelleråsen setter vi ikke opp mål om å vinne matcher, men å vinne de små kampene i matchene, vinne dueller og vinne de tingene vi har pratet om og få til de tingene. Vi går ikke inn for å tape kamper, men vi må være realistiske og det er et skille mellom de beste lagene og de som kjemper i bunnen.

Gjelleråsen er spådd å kjempe på nedre halvdel sammen med Bygdø/Monolitten og Sarpsborg. To lag som Bratland håper å ha bak seg i mars.
– Vi kommer nok ikke å vinne så mange fler kamper enn forrige sesong, men vi ønsker ihvertfall å vise at vi fortjener å ha en plass i eliteserien.Gjelleråsen gjellerasen
(5. plass - 15 kamper - 2-0-0-14 - 6 poeng - Hovedtrener: Jay Monge)

Spillere inn: Linn-Cecilie Olsen (egne ledd)
Spillere ut: Miranda Dahlberg (Grei), Sandra Vika (lagt opp), Madelen Høgnes Syvertsen (trapper ned), Marie Olaussen (lagt opp)(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.