Sikter på gull

IMG 0718
Mia Østerhaug har ikke bare en plass i VM-troppen i sikte, men sikter også på å sanke gull med Sagene denne sesongen.


Forrige sesong ble det tre sølv for Sagene under sesongen. Nå ønsker man å utfordre Tunet og har hentet inn ny hovedtrener og for et par uker siden ble det seier i Bjørnslaget. VM-aktuelle Mia Østerhaug håper at det er en indikasjon på at årets sesong blir et jubelår. 

– Vi er klare for å få en gullmedalje i år. Vi har fått en ny trener i Jan Frode Snellingen, en veldig dyktig trener og vi merker allerede at vi har høynet kompetansen i laget på de ukene vi hatt han. Vi har også fått noen nye spillere inn men vi har også mange som spilte sammen ifjor. Vi har også fått en ny taktikk som blir spennende å prøve ut, sier Mia Østerhaug til Assisten.

Forrige sesong kom det inn ny trener rett før seriestart, men i år ble det kjapt avklart hvem som skulle lede laget som hovedtrener. Etter en god forsesong blir det spennende å se hva Sagene kan få til i eliteserien fremover.
– Vi startet allerede i juni med forsesong sammen med Jan Frode. Styrke og kondisjonsmessig har vi kjørt sammen i hele sommer og trenet individuelt selvfølgelig. Vi gikk inn i hall i begynnelsen av august som mange andre klubber og det har vært høyt trykk og intensitet på treningen. Jan Frode gjør så det er fokus på treningene, så det er bra.

7O8A5941
I helgen var fokuset en plass i VM-troppen for Mia Østerhaug under landslagssamlingen i Rommenhallen, her sammen med Kristine Næss Haug.

Østerhaug tror det blir en langt jevnere serie i år. Tunet, Sveiva, Sagene og Grei er ventet å danne toppskiftet i eliteserien.
– Det blir tøft. Jeg tror det blir jevnere enn i fjor, så det blir gøy med en jevn sesong. 


Nå kjemper hun om en ny sjanse å spille VM. 25-åringen var med i VM-troppen 2013 og har spilt 16 landskamper for Norge så langt i karrieren.
– Jeg må vise meg frem. Jeg må gjøre det jeg er god på og vise meg frem mer offensivt som diverse trenere ønsker, og det ønsker jeg selv og. Trene på hardt og gjøre mitt beste, så håper jeg at det blir VM på meg.

Sagene sesongåpner mot Sarpsborg på hjemmebane 16. september.

Sagenesagene
(2. plass -15 kamper 10-1-0-4 - 32 poeng - Hovedtrener: Jan Frode Snellingen)

 

Spillere inn:  Jan Frode Snellingen (trener), Andrea Tandberg (Slevik), Heidi Homble (Tunet), Kristina Beck Andersen (Gjelleråsen), Camilla Sandberg (Sveiva), Jeanette Stræte (egne rekker), Hedda Unnhammer (egen junioravdeling), Christina Hoftun (egen junioravdeling)

Spillere ut: Thea Kristine Ekholt (Endre, Sverige), MIna Alfredsen (Øreåsen - lån), Kenneth Lorentzen (trener), Jennie Svensk (lagt opp), Tine Bergkvist (lagt opp), Carina Bredesen (Haugerud)
(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.