Blir hovedtrener i Sagene

IMG 3725
Jan Frode Snellingen er klar som hovedtrener for Sagenes damelag kommende sesong. 


Kenneth Lorentzen trakk seg som trener for Sagenes damelag etter seriesølv og finaletap mot Tunet. Nå er det klart at Tunets assistent-trener Jan Frode Snellingen tar over som hovedtrener i klubben. Klubbens sportsjef er meget fornøyd med at Snellingen som ble 40 år tidligere i år tar over som hovedtrener for damelaget i Sagene.
– Vi er så fornøyde vi kan bli. Vi har fått signert en trener allerede i mai og har fått valgt fra fra øverste hylle. Det blir litt kontrast mot tidigere sesonger. Det er et stort trenernavn vi har signert, så vi kan ikke være mer fornøyde enn vi er nå. Det er ikke mange trenere i Norge som er på hans nivå og han hadde tilbud fra herrelag i eliteserien. Jeg har selv god erfaring fra Jan Frode som spiller og det er en meget dyktig trener vi får inn, sier sportsjef Petter Alexandersen til Assisten. 

Snellingen kjenner klubben godt fra tidligere og har vært spillende trener for klubbens herrelag i en årrekke i eliteserien. 

– Det er en levende legende som vender hjem til klubben, en klubb han kjenner godt. Han er en suveren coach og trener, og det var nok ikke så mange i innebandy-Norge som ventet at dette kom. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.