Klar for Fredrikstad

IMG 8114
Fredrikstad styrker troppen foran den kommende sesongen i eliteserien for menn. Vingen Frikk Svendsen (nummer 87) er klar for klubben etter overgang fra Slevik.


Sleviks talentfulle ving Frikk Svendsen skal kommende sesong spille for Fredrikstad. 19-åringen står bokført med en scoring for de norske mesterne denne sesongen. Sporadisk spilletid er hovedgrunnen til at unggutten nå velger å spille for naboklubben.

–  Det føles bra. Jeg kjenner jo en del av guttene på laget fra før, så det skal nok bli en spennende sesong fylt med mange utfordringer. Den største årsaken til at jeg valgte Fredrikstad, var nok muligheten til å få mer spilletid i eliteserien, sier Svendsen til sin nye klubbs hjemmeside. 


Sportsjef Erik Hæren er fornøyd med klubbens nye forsterkning.
–  Frikk Svendsen en uslipt juvel med bra fysikk, herlig teknikk og et bra skudd. En spiller vi forventer skal blomstre med mye ansvar og bidra til å øke målkontoen til laget. Dessuten passer han perfekt inn i satsinga på yngre spillere.

Svendsen har spilt et VM for Norge og står bokført med fire U19-landskamper. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.