Norsk duo til Sveiva

IMG 5758
Sveiva har signert to rutinerte norske spillere da de skal ta opp jakten på Tunet og Sagene kommende sesong.


Tunets sniper Kristine Næss Haug (bildet) forlater Manglerudklubben og er klar for rival Sveiva som jakter på revansje etter en svak sesong i eliteserien og NM, i tillegg til spill i Champions Cup i høst. 

– Dette er en klassespiller som vi er svært glade og takknemlige for å ha fått med på laget. Næss har vært i gamet i mange år og har en spillforståelse og en rutine som vil tilføre oss en ny dimensjon i laget. Hun er en smart spiller som vet hvor kassa står og samtidig er hun en lagspiller som gjør sine lagvenninner bedre, skriver Sveiva på sin hjemmeside.

29-åringen rakk med to scoringer for Tunet før hun ble lånt ut til Østensjø/Dverg i 1.divisjon, der hun ble seriemester. Næss Haug har spilt fire VM for Norge og står bokført med 48 landskamper og har gjort 31 poeng (22+9) på landslaget.

Sveiva har også signert Hanne Hedlund Eriksen fra naborivalen Grei. 27-åringen er storesøster til landslagsspiller Kine Hedlund Eriksen.
– Hun er en klassespiller som vi har store forventninger til og som vil forsterke laget vårt ytterligere. Hanne er en spiller vi har vært på jakt etter i mange sesonger. Hanne er en ballsikker back, hun har en offensiv driftende spillestil og har en fantastisk innsatsvilje. Hannes spillestil har ett internasjonalt snitt over seg og vil tilføre oss mange nye momenter fra backplass.

Eriksen har fire landskamper på U19-landslaget der det også blitt to poeng (1+1). (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.