Tøff helg i Sverige

IMG 8988
Det ble en tøff helg for de norske lagene i forsesongsturneringen Kallsta Open i Karlstad.


Det ble som ventet en tøff helg for de norske klubbene i Karlstad da den årlige forsesongsturneringen Kallsta Open blir spilt i helgen. Allerede før de siste kampene er spilt er det klart at samtlige norske lag er ute. Både Sveiva og Greis damer ble slått ut allerede i gruppespillet. For Grei ble det tre strake tap, for Sveiva ble det en uavgjort kamp og to tap.

For herrelagene gikk det ikke langt bedre. Akerselva gikk på tre strake tap i gruppespillet, for Sveiva ble det en uavgjort kamp og to tap. For Greåker startet helgen bedre med seier i den første kamp, men to tap senere var også fjorårets NM-finalist ute av turneringen.

LES OGSÅ: Oversikt treningskamper


Lengst av de norske lagene gikk Gjelleråsens herrer som tok seg videre fra gruppespillet og inn i kvartfinalespillet. Der ble det stopp mot forrige sesongs SSL-lag Karlstad som vant 12-3.

Det ble også knalltøft for Tunets herrelag som reiste til Warberg for treningskamp mot det forne topplaget på bortebane. Kent Göranssons adepter var flere hakk bedre enn de norske og vant hele 17-1. Warberg rykket ned fra SSL forrige sesong og lader opp foran sesongen i allsvenskan. 


Neste uke fortsetter oppkjøringen foran årets sesong og flere norske klubber reiser til Göteborg for å delta i Björnslaget. (C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.