Tøft for Tunet i Praha

IMG 1014
Tunet deltok denne uken i Czech Open, som regnes som den største forsesongsturneringen i verden. Der ble det noen oppløftende erfaringer i den tøffe eliteklassen. 

 

Det var nok ingen som på forhånd trodde at Tunet ville ha noen større sjanser i eliteklassen av Czech Open. Med tsjekkisk, svensk og sveitsisk motstand i gruppespillet ville poeng der være en stor overraskelse. Men Tunets damelag gikk inn med dødsforakt og falt med æren i behold. Etter 2-7 tap i den første kampen mot tsjekkiske Ivanti Tigers ble det «bare» 0-3 tap mot Pixbo som er et topplag i SSL og vant Champions Cup ifjor. I den siste gruppespillkampen ble det 1-3 tap etter heroisk innsats mot Berner Oberland som satt den siste spikeren i kisten med en scoring etter at Tunet tatt ut målvakten.

I B-sluttspillet møtte Tunet det tsjekkiske U19-landslaget i 16-delsfinalen, der raske scoringer i begge periodene ødela for de norske jentene. Det ble til slutt 5-0 seier for Tsjekkias U19-jenter, og for Tunet ble det god trening foran den kommende sesongen der seriegull og NM-gull skal forsvares.

Det er forøvrig bare to norske lag med i Czech Open denne gangen. Oslo Allstars er tradisjonen tro med i den åpne klassen og vant sin gruppe. I formiddag avanserte laget til 16-delsfinale etter 5-1 seier over svenske Team Köping. I 16-delsfinalen venter lokale Wizard Praha.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.