Ambjørseie til Kalmarsund

6999084.pngw600modecropscalebothanchormiddlecenterv1
(Foto: FBC Kalmarsund)
Norges keepertalent Ida Ambjørseie er klar for spill i Kalmarsund kommende sesong i den nest øverste divisjonen i Sverige, allsvenskan.


Ida Ambjørseie forlot Tunet og Norge forrige sommer for spill i Jönköping i allsvenskan. Der ble det etterhvert opprykk til SSL men sparsomt med spilletid. Nå velger det 19-årige keepertalentet med Asker som moderklubb å fortsette satsningen i en ny allsvensk klubb. Det er hardt satsende Kalmarsund som sikret seg underskriften til den tidligere norske U19-landslagskeeperen. Akkurat som Jönköping i fjor rykket Kalmarsund ned denne sesongen fra landets øverste divisjon SSL og ønsker seg en snarlig retur, med en norsk keeper mellom stengene. 

– I Ida får vi inn en målvakt med et høyt høyestenivå og med et stort potensiale for å kunne bli en skikkelig klassemålvakt. Vi tror at vi med våre fine forutsetninger for å utvikle morgendagens klassespillere har de rette verktøyene for å kunne utvikle også Ida her i Kalmarsund, sier sportsjef Jessica Fivelstedt til klubbens nettside.

26752792951 ac469605ba z 2
Ida Ambjørseie var med i VM-troppen under U19-VM for Norge i mai 2016. (Foto: Aaron Bell/
activeimages.ca)

Ambjørseie kommer å danne keeperteam sammen med et annet keepertalent, Sanna Mangs, i Kalmarsund og er fornøyd med å ha signert med klubben.
– Etter at Kalmarsund tok kontakt ble jeg mer og mer sikker på mitt valg. For meg føles det riktig å fortsette min reise og utvikling i allsvenskan med Kalmarsund. Jeg har en meget god følelse av laget, klubben og byen, og lengter allerede til å flytte til Kalmar. Dette laget har gode muligheter for å komme seg tilbake til SSL, og jeg er kjempeglad over å få bli med på reisen.(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.