Tar over Warberg

tranartrio
Norges tidligere landslagstrener Kent Göransson er klar som ny hovedtrener for den gamle storklubben Warberg i allsvenskan.


Kent Göransson tar over som hovedtrener i Warberg i allsvenskan. Den forne storklubben rykket ned fra SSL i vår og har slitt de seneste årene. Nå overtar Göransson som i 2005 førte klubben til SM-gull. Sammen med Stefan Smedberg og klubbens gamle målkonge Mikael Holmer skal de ta klubben tilbake til det fine selskap.

Göransson har også vært manager og trener for SSL-klubben Helsingborg årene 2011 til 2016 før han ga seg der. Nå er 52-åringen tilbake som sjef for Warberg som han trente 2003 til 2006. For et par dager siden valgte klubben å droppe en forlengning med Ulf Hallstensson som tok over midtveis i sesongen. Forhandlingene dro ut på tiden og Warberg ønsket en hovedtrener på plass før juni. I dag kunne man stolt presentere det nye trenerteamet.
– Kent føles som rett person for dette oppdrag av flere grunner. Han er er «Warbergare», han har lang erfaring på dette nivået, og han har et lederskap som går ut på å få gruppa til å vokse. Det tror jeg blir viktig da det er store forandringer i spilletroppen. Dessuten er det et stort pluss at Kent har god kjennskap til vår organisasjon og er på plass i byen allerede, sier sportsjef Kimmo Eskelinen i en pressemelding.

Warberg har mistet flere nøkkelspillere etter nedrykket men håper på en snarlig retur til verdens beste liga. Göransson ble hentet inn av Johnny Petersen som landslagstrener i 2013 og var med på den norske benken under VM i 2014. 



(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.